Lokale Nyheder

Telefon: 70 15 95 55

Her finder du en oversigt over alle vores nyheder

Trafiksikkerhedskampagne kårer Årets Trafikhelt

03. august 2015

Trafiksikkerhedskampagnen ”Trafiksikkerhed i Øjenhøjde” sluttede traditionen tro sæsonen af 1. august med at deltage i Falck dagen på Egeskov slot på Fyn.

Krævende opgaver venter ny V-regering

28. juni 2015

De for dansk vognmandserhverv vigtigste ministerposter besættes med en enkelt gammel kending og så ellers nye, interessante navne.

Norsk mindsteløn: En række praktiske problemer skal løses først

24. juni 2015

Da beslutningen i Norge om at gøre norsk mindsteløn alment gældende for vejtransport i landet, blev der gjort meget ud af at få reglerne i overensstemmelse med EU's regler om udstationering af arbejdstagere.

Vognmænd: Havnetunnel vil øge fremkommeligheden

09. juni 2015

Tankerne om en havnetunnel øst om København til at forbinde tilkørselsvejene fra syd til det overordnede vejnet i nord og Nordhavnsområdet har fået ny næring i valgkampen.

DTL: Unfair konkurrence og østchaufførers elendige livsvilkår stadig centralt i valgkamp

07. juni 2015

Efter en uge med ikke mindre end tre politiske udspil om social dumping og DTLs TV-transmitterede debat fra Kronborg om samme, rundede SFs formand, Pia Olsen Dyhr ugen af med endnu et udspil og et besøg i grænselandet. Dermed cementeres spørgsmålets centrale betydning for denne valgkamp.

S-udspil om social dumping løfter transport frem i valgkampen

04. juni 2015

Socialdemokraterne tager i partiets udspil mod social dumping nye initiativer mod ulovlig cabotage: Definitionen af en cabotage-tur, elektroniske dokumenter i lastbilerne, kamp mod postkasseselskaber, nummerplade-scanning og max. parkeringstid for lastbiler på rastepladserne.

EU transportkonference om social dumping: Væk med postkasser

04. juni 2015

Dagens konference i Bruxelles om de sociale forhold i EU's transport sektor kom godt fra start med taler fra Europa-Kommissionen og fra Europa-Parlamentet, som alle havde samme budskab

DF valgkampsudspil om social dumping falder på tørt sted

02. juni 2015

Dansk Folkeparti spillede på TV2 News Night i aftes ud med en helt ny plan for at få bremset social dumping på transportområdet. Forslagene bør kunne samle bredt, og DTL bakker op.

DTL: Social dumping nu i centrum af valgkamp på dag 7

02. juni 2015

Valgkampens dag 7. Så kom social dumping på landevejen på dagsordenen. Først med et udspil fra Dansk Folkeparti. Og hurtigt fulgt op med et udspil fra socialdemokratiske Magnus Heunicke.

Tilnærmelser og afvisninger i valgdebat

02. juni 2015

DTL-Danske Vognmænds valgdebat på Kronborg havde efterhånden varmet den enorme og kolde dansesal op, da debatemnet om den sociale dumping på vejene og konsekvenserne for den danske transportsektor blev taget op af ordstyrer Lotte Mejlhede.

HAR DU EN FORSPØRGSEL?

Så er du velkommen til at udfylde formularen, så vender

vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Farvervej 1

8800 Viborg

Kontakt os

Telefon: 70 15 95 55

E-mail: vid@dtl.eu

Åbningstider

Mandag til torsdag: 08:30 - 15:30

Fredag: 08:30 - 15:00

kontakt konsulent

På telefon: 70 15 95 55